Hej Karolina, nu har du arbetat på IT Software i två månader, hur känns det?

Det känns väldigt bra! Utöver att lärt känna alla mina fantastiska kollegor på våra kontor i Stockholm och Linköping har jag har fått arbeta aktivt och lära mig massor under mina första tid på IT Software. Jag började min anställning med tre veckors utbildning i Delft på TOPdesk huvudkontor. Andra höjdpunkter har varit konferens med hela TOPdesk i Les deux Alpes samt vårt första SEE-event i Stockholm. Utöver min utbildning i Delft har jag följa med andra konsulter på deras uppdrag och själv suttit i TOPdesk och lärt känna programmet. Jag känner verkligen att IT Software lägger ner tid och energi på att ge en bra utbildning till sina nya konsulter. Det har varit två lärorika första månader och jag ser fram emot att fortsätta min resa med IT Software.