Tre månader på IT Software – hur känns det Kenny?

Från det att jag började leta efter en ny arbetsgivare så var det var förvånansvärt få som skapade intresse, men IT Software kändes lockande. Efter första intervjun så var min initiala känsla att IT Software var ett riktigt fint bolag men en fin tillväxtpotential, underbar personal och med värderingar som låg i linje med vad jag letar efter hos en arbetsgivare.

Då TOPdesk är ett väldigt brett verktyg med många kraftfulla funktioner så finns det såklart en inlärningskurva och med tanke på hur snabbt både programmet och branschen utvecklas så kommer det ta en tid att sätta sig in i allt. Detta ser jag dock som något värdefullt för mig då jag värderar kontinuerlig utveckling. Min närmaste kollega Christian har varit en otroligt fin tillgång under min start och det märks att IT Software i stort värdesätter att deras anställda har rätt förutsättningar för att nå framgång inom sin roll. Jag har redan hunnit med att träffa ett flertal intressanta kunder och det märks att intresset är högt för vårt erbjudande vilket gör mitt jobb riktigt roligt. Då vi är ett litet bolag så jobbar vi även intimt över de olika rollerna och beslutsvägarna är korta vilket jag också tycker är attraktivt.