Är du en erfaren account manager som känner dig redo för ytterligare utveckling? Vill du arbeta i ett företag som präglas av gemensamhet, engagemang och prestigelöshet? IT Software söker nu efter en säljare som vill ta nästa steg i karriären. Är du personen vi söker? Ansök då idag för att bli en del av det växande företaget IT Software!

OM FÖRETAGET

IT Software arbetar med en mjukvara inom den europeiska Service Management-branschen. Företaget erbjuder en kraftfull mjukvara till organisationer som vill bli mer effektiva i sin hantering av support- och serviceärenden. Mjukvarans syfte är att underlätta i processer som hanterar bland annat incidenter, problem, beställningar, tillgångar, kontraktshantering och projektledning. IT Software arbetar ihop med många spännande och stora kunder som SATS Elixia, Linköpings Universitet, Åbro, Seco tools och Swedol.

Företaget har kontor i centrala Stockholm och Linköping och vill nu utöka sin personalstyrka med en erfaren säljare till kontoret i Linköping. Du kommer ingå i ett team som präglas av gemenskap och drivkraft där du får chansen att jobba med en framgångsrik global systemaktör. Idag använder 4000 organisationer mjukvaran för att hantera alla sina support- och serviceärenden i ett och samma ärendehanteringssystem. IT Software värderar en god teamkänslan och att kunskap samt erfarenheter delas för att på så vis utveckla företaget i rätt riktning.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som säljare hos IT Software kommer du att till en början få en gedigen introduktion för att lära dig produkten och för att förstå mjukvaran som IT Software erbjuder samt arbetar med. Beroende på hur tekniskt erfaren du är kommer introduktionen att fyllas ut med andra nödvändiga delar vilket därför inte ställer några krav på att du har en teknisk bakgrund sedan innan. Du kommer att utgå från Linköping där du sitter tillsammans med övriga kollegor som är verksamma inom marknadsföring, presale och affärsutveckling.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att prospektera, hålla i workshops och att ha daglig kontakt med kund. Successivt kommer du att slussas in i din roll och få ta mer ansvar och arbeta självständigt. Du kommer att få följa med på uppdrag ute hos kund för att så småningom ansvara för detta själv med stöd från ditt team. Detta är en roll där det finns stort utrymme till personlig utveckling. På sikt kan du bli en nyckelperson i företaget med att driva affärerna i södra Sverige och få det fulla ansvaret i hela processen. I rollen som säljare ingår det flera resdagar i veckan och du bör därför uppskatta den variation resandet medför.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

• Längre arbetslivserfarenhet inom B2B
• Meriterande med en examen inom säljområdet
• Meriterande med erfarenhet av komplexförsäljning
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på engelska som svenska
• B-körkort

Vi ser att du som söker har en stark vilja och känsla för att knyta nya kontakter med hjälp av din sociala och utåtriktade personlighet. Du har lätt för att kommunicera och trivs i miljöer som präglas av samarbete med kunder såväl som med kollegor. Vidare är du en person som är ödmjuk och prestigelös och som gärna hjälper till när det krävs. Du är en person som på egna initiativ ser vad det är som behöver göras och därför kan driva dina processer framåt och mot avslut. Vi ser också att du arbetar på ett strukturerat och organiserat sätt för att effektivisera din tid.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Linköping, centralt
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Låter det här som ett jobb för dig?

Bra! Starta din resa mot ett nytt spännande jobb genom att skicka in ditt CV till oss så kontaktar vi dig.

Skicka in ditt CV här

Similar Openings

Fulltime
Junior IT-konsult

Stockholm

View Posting