OM FÖRETAGET

IT Software Solutions Scandinavia tillhandahåller mjukvarulösningar till organisationer för Service Management inom IT, Fastighet och Personal helpdesk på de svenska, finska och baltiska marknaderna. Här erbjuds du en gedigen introduktion både från kontoret i Stockholm och i Holland där leverantörens huvudkontor ligger. I introduktionen får du både teknisk kunskap om mjukvaran och kunskaper i att arbeta i projektform mot kund.

Bolaget har två kontor där det ena är beläget centralt i Stockholm och det andra kontoret i Linköping. Vi söker nu en innesäljare till vårat presale team i Linköping. Här ingår du i ett team som präglas av gemenskap och drivkraft där du får chansen att jobba med en framgångsrik global aktör. Idag använder över 4000 organisationer mjukvaran för att hantera alla sina support- och serviceärenden i ett och samma ärendehanteringssystem.

OM TJÄNSTEN

Vi söker en student med goda kunskaper i svenska och finska som kan jobba 10-16 h/vecka och har minst 2 år kvar på sin utbildning. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med närhet till Campus Valla, där du kommer lära dig mer om affärsvärlden samt IT-sektorn. Vi har även en historia av att heltidsanställa studenter efter avslutad utbildning på något av våra kontor. Utöver det erbjuder vi en avslappnad arbetsmiljö där det är trevligt att vara.

ARBETSUPPGIFTER

·     Marknadsföra och hjälpa potentiella kunder i Finland att köpa TOPdesk samt tillhörande implementationer och träningskurser.

·     Följa upp intressenter i syfte att handleda kunder till köpavslut.

·     Kontakta potentiella kunder och presentera IT Softwares TOPdesk-lösningar samt konsulttjänster.

Arbetsuppgifterna kommer i takt med din erfarenhet att förändras och kan komma att innefatta:

·     Kartlägga kundbehov och presentera lösningar för kunder i Finland avseende TOPdesk, konsulttjänster och träningskurser.

·     Boka in och genomföra onlinepresentationer

Utöver de ovan presenterade arbetsuppgifterna kommer du arbeta i ett team där kampanjer och strategier kontinuerligt utarbetas. Du kommer ha möjligheten att påverka kampanjerna med input från den dagliga verksamheten och de utmaningar du stöter på.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

·     Studerande på Linköpings Universitet.

·     Meriterande om utbildningen är inom IT, marknadsföring, ekonomi eller projektledning.

·     Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska, finska och engelska

Vi ser att du som söker har en stark vilja att lära dig nya tekniker och tycker om att knyta nya kontakter med hjälp av din sociala och kommunikativa förmåga. Du har lätt för att kommunicera och trivs i en miljö som präglas av samarbete med både kunder och kollegor. Att vara självgående och kreativ är andra intressanta personliga egenskaper för tjänsten.

Vid intresse eller frågor kring tjänsten vänligen kontakta Emil Ljunggren på

tel: 072 554 86 16
mail: emil.ljunggren@itsoftware.se

Låter det här som ett jobb för dig?

Bra! Starta din resa mot ett nytt spännande jobb genom att skicka in ditt CV till oss så kontaktar vi dig.

Skicka in ditt CV här