Har du ett intresse av IT och nya tekniker? Vi söker dig som vill arbeta med spännande utmaningar som IT-konsult och projektledare. Här ges du chansen att fortsätta växa karriärsmässigt med stort utrymme för personlig utveckling.

OM FÖRETAGET

IT Software Solutions Scandinavia tillhandahåller mjukvarulösningar till organisationer för Service Management inom IT, Fastighet och Personal helpdesk på de svenska, finska och baltiska marknaderna. Här erbjuds du en gedigen introduktion både från kontoret i Stockholm och i Holland där leverantörens huvudkontor ligger. I introduktionen får du både teknisk kunskap om mjukvaran och kunskaper i att arbeta i projektform mot kund.

Bolaget har två kontor där det ena är beläget centralt i Stockholm och det andra kontoret i Linköping. Vi behöver nu utöka vår personalstyrka med ytterligare en senior IT-konsult till vårt kontor i Stockholm. Här ingår du i ett team som präglas av gemenskap och drivkraft där du får chansen att jobba med en framgångsrik global aktör. Idag använder över 4000 organisationer mjukvaran för att hantera alla sina support- och serviceärenden i ett och samma ärendehanteringssystem.

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som IT-konsult ingår du i ett team med 13 duktiga medarbetare som består av säljare, marknadsförare, konsulter och supporttekniker. Du arbetar med planering, projektledning och implementering av mjukvaran ute hos kund. Under implementeringen är konsultering och rådgivning en stor del av ditt ansvarsområde. Som IT Konsult är du ute hos kund 3 – 4 dagar i veckan och är delaktig i flera parallella projekt i olika storlekar/längd. Vid uppstart hos kund håller du workshops om mjukvaran med medarbetare och även lär ut hur systemet fungerar. Du ger även stöd och vidareutvecklar kunder där mjukvaran tidigare implementerats.

Inledningsvis får du en gedigen introduktion med ett utbildningsprogram på sex månader. Utbildningen sker både på huvudkontoret i Stockholm samt två perioder i Holland på 2-3 veckor vardera. I introduktionen går du parallellt med mer seniora medarbetare och följer med ut på uppdrag ute hos kund för att successivt börja ansvara för egna projekt med stöd från ditt team.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

• Minst 2-3 års relevant yrkeserfarenhet
• Eftergymnasial utbildning alt motsvarande kunskap inom IT, Management, Projektledning alternativt ekonomi
• God kunskaper i Officepaketet
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
• Kunskaper i finska ses som starkt meriterande

Vi ser att du som söker har en stark vilja att lära dig nya tekniker och tycker om att knyta nya kontakter med hjälp av din sociala och kommunikativa förmåga. Du har lätt för att kommunicera och trivs i en miljö som präglas av samarbete med både kunder och kollegor. Som person är du strukturerad och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Stockholm, centralt
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Du hittar mer information här: https://itsoftware.se/careers.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta IT Software på, work@itsoftware.se eller 08-33 57 00 så hjälper vi dig vidare. Ange vilken tjänst det gäller.

Låter det här som ett jobb för dig?

Bra! Starta din resa mot ett nytt spännande jobb genom att skicka in ditt CV till oss så kontaktar vi dig.

Skicka in ditt CV här

Similar Openings

Fulltime
Teknisk Supportkonsult

Stockholm

View Posting