Om företaget

IT Software söker en IT-konsult till ett bolag som jobbar med en mjukvara inom den europeiska Service Management-branschen. Företaget erbjuder en kraftfull mjukvara till organisationer som vill bli mer effektiva i sin hantering av tjänster. Mjukvarans syfte är att underlätta i processer som hanterar bland annat incidenter, problem, beställningar, tillgångar, kontraktshantering och projektledning. Företaget har kontor i centrala Stockholm och Linköping och vill nu utöka sin personalstyrka med ytterligare en IT-konsult. Du kommer ingå i ett team som präglas av gemenskap och drivkraft där du får chansen att jobba med en framgångsrik global aktör.

 

Arbetsuppgifter

Som IT-konsult på bolaget kommer du att agera expert ute hos kund. Arbetet innefattar planering, ledning och implementering av mjukvaran ute hos företag. Under implementeringen kommer konsultering och rådgivning vara en stor del av ditt ansvarsområde. Du kommer även att ge stöd och support till kunder där du tidigare implementerat mjukvaran. I arbetsuppgifterna kommer du vid uppstart hos kund få hålla workshops om mjukvaran med medarbetare och även få lära ut hur systemet fungerar. Du är ute hos kund 3-4 dagar i veckan och bör därför uppskatta kundkontakt.

I rollen som IT-konsult ingår du i ett team med 10 duktiga medarbetare som består av säljare och konsulter, du kommer i uppstart få delta i ett tre månader långt utbildningsprogram med syfte att lära dig mjukvaran ordentligt. Vid anställningens start kommer du få en gedigen utbildning som inkluderar introduktion på kontoret i Stockholm och även på plats i Holland där mjukvaran utvecklats. Du kommer också att få följa med ut på uppdrag ute hos kund för att successivt börja ansvara för egna projekt med stöd från ditt team.

  • Högskole/civilingenjör inom IT alt ekonomi
  • God kunskaper i Officepaketet
  • Tidigare erfarenhet av SQL, XML, PowerShell och Microsoft Active Directory ses som meriterande
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska

Vi ser att du som söker har en stark vilja att lära dig nya tekniker och tycker om att knyta nya kontakter med hjälp av din sociala och utåtriktade personlighet. Du har lätt för att kommunicera och trivs i en miljö som präglas av samarbete med både kunder och kollegor. Som person är du initiativtagande och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Vi ser också att du är analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt.

 

Start omgående

Plats: Stockholm, centralt
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Låter det här som ett jobb för dig?

Bra! Starta din resa mot ett nytt spännande jobb genom att skicka in ditt CV till oss så kontaktar vi dig.

Skicka in ditt CV här