Hi, We're IT Software

Ett innovativt team av likasinnade människor som gillar att hjälpa kunder att bli mer effektiva i sin service management med stöd av mjukvara och processförbättring.

Lokalisering

IT Software är ett företag med 19 års erfarenhet inom den europeiska service management-industrin. Från våra två nordiska kontor i Stockholm och Linköping hjälper vi våra kunder att bli mer effektiva i sin service management.

Vilka hjälper vi?

Typiska kunder för oss är de som vill erbjuda tjänster till sina medarbetare, kunder och affärsrelationer. För detta har vi lösningar som inkluderar att underlätta rapporteringen, arbetstid, projektledning, kontraktshantering samt helpdesk. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett av det bästa verktygen inom service management på marknaden till våra kunder. Att hjälpa ditt företag med en komplett lösning för service management är en spännande utmaning för oss så tveka inte att kontakta oss redan idag för att få veta mer om våra erbjudanden och tjänster!

TOPdesk mjukvara

TOPdesk är ett kraftfullt och komplett service management paket för IT, Facilities Management, personalavdelningar och kundsupport helpdesk. Över 5000 organisationer använder TOPdesk mjukvara för att förbättra sina tjänster.

Förbättra dina tjänster

En av våra IT Softwares konsulter installerar programvaran och registrerar dina processer och rutiner. När TOPdesk har implementerats stödjer systemet organisationens processer och vidare så tillämpas best praxis. Resultatet är en konkret förbättring av din nuvarande
situation.

Vår vänliga Support

Våra kunder älskar vår support som ingår i köpet av TOPdesk. Med vår självbetjäningsportal är det möjligt att interagera med oss problemfritt och effektivt.

IT Softwares team

Tillsammans arbetar vi som ett team, vi ser gärna er som en kollega.

Christian Engarås

Grundare och Försäljnings-/Marknadschef

Att kunna erbjuda en av Europas ledande mjukvaror tillsammans med vår 19-åriga erfarenhet gör oss till experter inom området – Vi vill vara en av dina viktigaste partners.

Jon Werkander

Grundare och Support-, Projekt-/konsultchef

Med våra tjänster kommer du igång på rätt sätt med TOPdesk — Det sparar tid att göra rätt från början.

Erik Karlsson

Regional Account Manager

Mitt fokus är att dagligen hjälpa våra kunder att förstå hur vår mjukvara kan förenkla deras vardag.

Kenny Sandberg

Regional Account Manager

Mitt fokus är att dagligen hjälpa våra kunder att förstå hur vår mjukvara kan förenkla deras vardag.

Nojen Rezgar

Lead Generation

Jag söker första kontakt med företag vi kontaktar. Mitt fokus är att hjälpa företag att hitta en kostnadseffektiv och bra lösning för just er – Tveka inte att höra av dig så guidar jag dig vidare.

Emil Ljunggren

Lead Generation Team leader / Office sales

Jag erbjuder kunderna en djupare förståelse för mjukvaran vi distribuerar genom att svara på frågor eller presentera produkten genom onlinedemonstrationer.

Jonathan Larefalk

Support

Jag och mina supportkollegor finns här för att hjälpa er på bästa sätt, så snabbt som möjligt. Mitt fokus är ett långsiktigt, utvecklande samarbete där kunskapsöverföring är nyckeln – Ni är alltid varmt välkomna att höra av er med era funderingar, högt som lågt

Karolina Thorsén

Projektledare och Service management konsult

Robin Zainuddin

Projektledare och Service management konsult

Jesper Soljamo

Projektledare och Service management konsult