En astronaut – Om ledarskap, riskhantering och motivation

Om du tror att du nu vet ett och annat om att arbeta på distans. Tänk om. Våra vänner TOPdesk har precis presenterat ännu en huvudtalare till årets mest spännande digitala konferens TOPdesk SEE. Och han har tagit fjärrarbetet till det yttersta! Låt oss säga att han har gått där få människor har gått innan … och han kommer att dela med sig om sina unika insikter under på TOPdesk SEE den 16 juni!

announcement_tim_peake

Huvudtalare: Tim Peake

Nu är det klart. Ingen annan än astronauten, testpiloten och officeraren Tim Peake är nu klar för TOPdesk SEE Online. Tim är en guru inom områdena ledarskap, riskhantering, motivation och teamwork. Och att höra honom tala är något du bara upplever en gång i livet.

Denna astronaut, testpilot och officer är en av de talare du bara kan se live på TOPdesk SEE Online. Hans expertis inom områdena ledarskap, teamarbete och riskhantering är ur denna värld. Gör dig redo att bli inspirerad!

Men han är inte ensam. TOPdesk SEE Online handlar om att utnyttja de fördelar vi kan i rådande situation, att gå framåt och få ett försprång för framtiden. TOPdesk har hittat precis rätt man som hjälper dig på vägen:

Huvudtalare: Steven van Belleghem

Steven van Belleghem är känd som den ledande experten på kundupplevelse i den digitala världen vilket, i den nuvarande situationen, betyder att han kan berätta exakt hur du går framåt och vilken taktik du kan använda just nu. Varför är detta relevant för ett online-evenemang? Under TOPdesk SEE kommer du att kunna träffas digitalt med dina kamrater i virtuella rum dedikerade till specifika ämnen. Låt oss koppla upp, dela vår kunskap och diskutera de utmaningar vi står inför den 16 juni 2020! Just nu har deltagare från 15 olika länder världen över registrerat sig. Detta får du bara inte missa.

Fullständigt program
Jag vill anmäla mig kostnadsfritt!

Vi ses den 16 juni!