WORKSHOP | IT

Vill du effektivisera dina IT-processer?

Gör beställningar på nolltid! Varför är det så mycket smidigare när vi beställer tjänster som privatpersoner? Varför förmedlas inte samma känsla på jobbet? Lär dig hur du effektiviserar dina IT-processer, och hur du låter dina medarbetare hantera sina egna ärenden, så att du kan koncentrera dig på det roliga arbetet istället
När?

Intresseanmälan öppen

För vem?
Alla inom IT
Varierade roller ger bäst dialog!
Hur?

Via Teams

Vad får du?

Du är experten på dina utmaningar. Vi bidrar med vår långa erfarenhet av IT-processer - både som medarbetare & som chef.

Fotografi av Jonathan Lindqvist för IT Softare

Med gedigen erfarenhet inom IT- & servicebranschen hos stora nordiska aktörer på marknaden har Jonathan hjälpt många kunder med deras digitala resa. Idag jobbar han med kunden i det absoluta fokuset och drivs av IT Softwares ledord: att hjälpa kunder att bli mer effektiva i sin service management.

rickard

Rickard har många års erfarenhet av automation och självbetjäning. Han har under ett års tid drivit ett 30-tal workshops, där han hjälpt IT & HR-sverige att eliminera manuella processer. Här ger han dig och din organisation tips och tricks på hur ni kan bli mer effektiva i ert dagliga arbete.

Välj dag