E-signering på alla enheter - ingen registrering krävs

Släpp pappers- och hanteringskostnaderna och upplev den smidiga effektiviteten med digital signering. Säkra dina viktiga dokument – få dem godkända och skriv under snabbt och tryggt. 

Varje signatur är juridiskt bindande och uppfyller internationella standarder för e-signering. 

Genom att integrera moderna krypteringsmetoder och autentiseringsteknik gör SimpleSign det möjligt för dig att signera dokument digitalt direkt från din dator eller mobiltelefon – på ett ögonblick.

Dela dokument både internt och extern på ett säkert sätt – med hjälp av BankID.

Alla interaktioner med dokumentet kan spåras, vilket ger en transparent och säker process.

Med SimpleSign kan du dkicka, signera & spåra dina avtal digitalt

Vad är en digital signering?

Digital signering är ett smart sätt att godkänna och underteckna dokument elektroniskt. Det innebär att du signerar avtal och andra viktiga dokument via en digital plattform, vilket ersätter behovet av fysiska underskrifter. SimpleSign är ett verktyg som möjliggör detta genom att tillhandahålla en säker och effektiv lösning för att skicka, signera och spåra dokument digitalt.

Med en ökning av digitala transaktioner har behovet av att säkra dokument på ett smidigt sätt aldrig varit viktigare. Oavsett om det handlar om kontrakt, avtal eller andra viktiga dokument, är digital underskrift ett användarvänligt sätt att undvika pappersarbete och snabbt godkänna dokument.

Fördelarna med e-signering

fördel nummer ett

Tidseffektivitet & kostnadsbesparingar

Professionell signering med EU-standard eIDAS för alla verksamhetens dokument. Dokument kan signeras digitalt utan att behöva skickas fysiskt. Samtidigt som du minskar kostnader för papper, tryckning och frakt.

fördel nummer två

Spårbarhet &
tillgänglighet

Genom att erbjuda elektronisk signering underlättar du för användare oavsett var den befinner sig. Det är enkelt att spåra när och av vem ett dokument har signerats samt samla underskrifter från flera parter inom samma dokument. 

fördel nummer tre

Miljövänligt

Minskad pappersanvändning bidrar till en bättre miljö. Genom att digitalisera signaturprocessen minskas behovet av pappersanvändning, vilket bevarar skogar och minskar koldioxidutsläppen.

Säkerheten är prioritet nummer ett!

Säkerheten är en central del av digital signeringsprocessen. För att säkerställa att alla dokument och signaturer är skyddade mot obehörig åtkomst och manipulation under dataöverföringen, använder SimpleSign avancerad kryptering (TLS-kryptering). All användardata och avtal lagras inom EU (på Tier III och SSAE-16-certifierat datacenter med ISO 27001-certifiering) och är förenligt med Dataskyddsförordningen. 

Varje signatur är juridiskt bindande och uppfyller internationella standarder för e-signering. Dessutom kan alla interaktioner med dokumentet spåras, vilket ger en transparent och säker process.

Blockedja vid signering av dokument (inkl. BankID). Skapa, signera, arkivera och övervaka i samma system. 

Skapa obegränsat med flexibla och dynamiska avtalsmallar.

Avtalsbevakning med full insyn i leverantörskontrakt och egna avtal som sträcker sig över tid.

Dela dokument både internt och extern på ett säkert sätt – med hjälp av BankID.

Låter det intressant?

Hur undertecknar du elektroniskt?

  1. Uppladdning. Ladda upp dokumentet till SimpleSigns plattform. 
  2. Anpassa. Lägg till nödvändiga fält för underskrift och annan information.
  3. Skicka. Skicka dokumentet till mottagaren via t.ex e-post, sms eller annan kommunikationskanal. 
  4. Signering. Mottagaren signerar dokumentet elektroniskt via en säker länk.
  5. Spårning och arkivering. Följ dokumentets status och arkivera det säkert för framtida referens. 

Redo att ta kontakt?

Kontakta Lorina på IT Software

Vill du veta mer om hur din organisation kan spara resurser genom att börja använda elektronisk signatur och hålla koll på alla dokument på ett enkelt och säkert sätt med hjälp av SimpleSign? Vänligen lämna dina uppgifter och jag återkommer till dig så snart som möjligt. 

Självklart kan du kontakta mig direkt på telefon 08 33 57 73 eller på mejl: lorina.salman@itsoftware.se 

Vi finns med dig hela vägen

Med vår långa erfarenhet och expertis inom IT Service Managment, hjälper vi dig utnyttja verksamhetens resurser på ett strukturerat och effektivt sätt. Steg för steg guidar vi er till en fantastisk kundupplevelse, produktivitet och kostnadseffiktivitet.