Bli en del av IT Software-familjen

Bli en del av IT Software-familjen

Välkommen till oss

IT Software består av flera bolag som tillsammans erbjuder mjukvarulösningar till organisationer för service management och service automation. Inom IT, fastighet, HR- och löneavdelningar och kundtjänst på de svenska och finska marknaderna.

Våra kunder är ofta medelstora organisationer i varierande branscher. Och de är i behov av att digitalisera, effektivisera och ta bort repetitiva arbetsuppgifter med hjälp av automation och självhjälp.

Gemenskap –
ha roligt på jobbet

Vi tror på styrkan av laget och gemenskapen är det som ger bästa resultatet. Just därför åker vi regelbundet på såväl längre resor som kortare äventyr. Och dessa äventyr och resor kallar vi för ’ITS Adventure’. 

Vi tror också på att stark gemenskap och att ha roligt tillsammans främjar ett sundare arbetsklimat och bidrar till ökad förståelse för varandra ur ett annat perspektiv. En bra gemenskap skapar inte bara en helt otrolig teamkänsla utan ökar arbetsglädjen och även trivseln på jobbet. 

Resultat? Gladare medarbetare & gladare kunder! En riktig win-win strategi!

Vandring i Tystberga-skogarna
Gokart i Nyköping
Skotersafari i Sälen
Konferens och spa på The Steam Hotel
TOPdesk International Week i Holland
Lerduveskytte på Virå Bruk
Matlagningsaktivitet på Virå Bruk
Föregående bild
Nästa bild

Jobb. Balans. Livet.

TJÄNSTEPENSION

Ditt hårda arbete ska löna sig så att du kan se fram emot din pension när det väl är dags.

FÖRMÅNSPORTAL

Förutom att röra på sig och må bra finns här en mängd rabatter och erbjudanden inom träning, hälsa och mycket annat som du får ta del av.

FLEXIBEL ARBETSPLATS

Hos oss finns det möjlighet att kombinera kontorsarbetet med distansarbete utifrån din roll - ditt team och ditt uppdrag.

MÅ BRA MED FRISKVÅRD

Om våra medarbetare mår bra, mår också företaget och kunderna bra. Därför erbjuder vi dig som anställd friskvårdsbidrag på 4000 kronor per år.

SEMESTER

Att året om kunna få njuta av lite ledighet, det gör gott för själen. Hos oss får du 30 dagar semester och lite till.

KOMPETENSUTVECKLING

Vi stödjer din egen utveckling och vill att du ska växa vidare i din roll. Därför satsar vi mycket (och gärna) på att att låta dig välja nya utvecklingsvägar.

Vi skapar värde tillsammans

Genom våra produkter och tjänster hjälper vi över 1,5 miljoner personer få ihop sin vardag på jobbet. Och bidrar till deras utveckling vidare. Det här är verkligen ingen liten siffra och vi är superstolta över det.

En viktig punkt i vårt arbete är att vi gör det tillsammans. Tillsammans med våra kunder och kollegor på IT Software. Och det sätter perspektiv på hur vi jobbar som ett företag men också hur det leder till att vi blir ännu bättre på det vi gör – varje dag.

Vi tror att det är genom engagemang som vi som individer skapar mest värde. Därför ser vi till att skapa förutsättningar för att du ska trivas och utvecklas i din roll hos oss. Så blir vi ännu bättre – tillsammans.

 

Lär känna oss

Våra medarbetare berättar

Tanya Masiyenka

Marketing project manager

Vad jobbar du med? Jag jobbar med varumärkesfrågor och är ansvarig för att driva olika marknadsprojekt för att stärka vårt varumärke, med fokus på event och konceptutveckling. Det är en kombination av både strategiskt och operativt arbete där jag jobbar brett med alla typer av marknadsförings-, varumärkesstärkande och rekryteringsdrivande aktiviteter i samarbete med andra i teamet. Jag utvecklar även SEO-strategi i vår kommunikation, producerar grafiskt material och marketing content för webb och sociala kanaler.

Vad fick dig att söka till just oss? Jag lockades av möjligheten att jobba med något jag brinner för samt av sund företagskultur där ledning förstår dess betydelse och lyfter upp värderingar och företagets vision i det vardagliga arbetet. 

tanya

Hur upplevde du rekryteringen? Att jobba med konceptutveckling och effektiv kommunikation har alltid legat mig varmt om hjärtat och det kändes superrätt när jag såg annonsen på Linkedin. Jag sökte direkt och kom i kontakt med Olof Gottvall Orrhagen som ringde upp mig och frågade om jag ville komma på en intervju. Där träffade jag även Rebecka som idag är min närmaste kollega (världens trevligaste kollega måste jag tillägga!). Redan där på intervjun fick jag den spontana känslan: ”här vill jag jobba”. 

Det tog inte länge innan Olof hörde av sig tillbaka och bad mig att genomföra ett personlighetstest. Jag har gjort rätt så många tester i mitt liv, men just denna var lite annorlunda. Det handlade om att hitta ett bra sätt när det kommer till samarbete, utmana min förmåga att förändras men även hur jag skulle matcha in i gruppen utifrån min personlighet. 

Jag fick en snabb uppföljning efter det och träffade Olof en gång till där jag fick den positiva nyheten att jag är den som får jobbet. Efter mötet blev jag även introducerad för mina framtida kollegor, vilket kändes trevligt.

Vad var dina förväntningar på oss som arbetsgivare? Jag kände inte företaget sedan tidigare, så jag gick in på IT Software:s hemsida för att läsa mer och förstå bättre vad jag kan tillföra företaget. Det kändes som att det är ett företag som bryr sig mycket om hur anställda mår på jobbet och utanför, samt att här finns det framtida möjligheter att utvecklas och utmanas. Framför allt fick jag ett väldigt gott intryck av Olof som skulle bli min chef. Jag tycker att det är viktigt och avgörande att en chef vågar fråga: ”vad behöver jag göra för att du ska trivas på jobbet?”. Sen ställde jag ganska höga krav på mig själv på vad jag ska jag kunna och vad jag ska leverera. Men det funkar fint, tycker jag. Alla har varit hjälpsamma från dag ett och jag har känt mig välkommen överallt! Och det känns ännu roligare än förväntat!

Jobba med oss

Account Manager

Har du bakgrund från försäljning inom IT och letar efter ett familjärt bolag som värnar om personlig utveckling och gemenskap? Då vill vi gärna träffa dig och presentera en tjänst som Account Manager hos oss. OM IT

Läs mer och ansök