Solution Hub - en gemensam plattform för alla förbyggda integrationer från IT Software

Kommunikation mellan olika system är oftast en grundläggande förutsättning för att få systemen fungera som tänkt samtidigt som kunden ska få en sömnlös upplevelse. För att snabbt hantera datautbytet mellan TOPdesk och andra system har vi utvecklat egna integrationer med stora möjligheter för automatisering och smartare vardag. Alla våra integrationer och plugins är utvecklade med stabilitet, flexibilitet och skalbarhet i fokus. Utforska bland färdiga end-to-end integrationer eller låt oss bygga en lösning anpassad för din organisations specifika behov.

Förbyggda end-to-end integrationer

Vanliga frågor och svar

Solution Hub är IT Softwares egna marknadsplats där du kan hitta färdiga integrationer som kopplar mot ärendehanteringssystemet TOPdesk.

Om du upptäcker att samma information matas in i två olika system är det ett tecken på behovet av integration. Systemintegration är ett effektivt sätt att få ut mer av IT-investeringarna. Genom att använda förbyggda integrationer kan du spara tid och resurser som annars skulle gå till manuella insatser.

Genom att använda Solution Hub kan du integrera dina system med TOPdesk snabbt och enkelt. Du sparar tid och resurser genom att använda färdiga integrationer istället för att utveckla egna.

På Solution Hub finns för närvarande två färdiga end-to-end integrationer: en för Ebbot (AI chatbot och livechatt) och en för Zervicepoint (service-och affärsautomation). Dessa integrationer möjliggör sömlös samverkan mellan TOPdesk och de andra systemen.

Förbyggda integrationer från Solution Hub är utvecklade av IT Software och är testade för högsta kvalitet och pålitlighet. De är enkla att installera och konfigurera, och minskar behovet av manuell hantering.

Vi finns med er hela vägen

Med vår långa erfarenhet och expertis inom IT Service Managment, hjälper vi er utnyttja verksamhetens resurser på ett strukturerat och effektivt sätt. Steg för steg guidar vi er till en fantastisk kundupplevelse, produktivitet och kostnadseffiktivitet.