Solution Hub - en gemensam plattform för alla förbyggda add-ons och integrationer från IT Software

Kommunikation mellan olika system är oftast en grundläggande förutsättning för att få systemen att fungera som tänkt. Samtidigt som du som kund ska få en sömnlös upplevelse. För att snabbt hantera datautbytet mellan TOPdesk och andra system, har vi utvecklat egna add-ons och integrationer. Med stora möjligheter för automatisering och smartare vardag. Alla våra add-ons och integrationer är utvecklade med stabilitet, flexibilitet och skalbarhet i fokus. Utforska bland färdiga end-to-end add-ons eller låt oss bygga en lösning anpassad för din organisations specifika behov.

add-on, TOPdesk plugin till Zervicepoint. Automatiserar tråkiga manuella uppgifter för dig så att du kan använda din tid till mer komplext och kreativt arbete.

TOPdesk plugin
till Zervicepoint

Automatiserar tråkiga manuella uppgifter för dig så att du kan använda din tid till mer komplext och kreativt arbete.
add-on - TOPdesk integration till Ebbot chatbot. Ge bättre och mer effektiv support till kunder och medarbetare med Livechatt och Chatbot.

TOPdesk integration
till Ebbot

Ge bättre och mer effektiv support till kunder och medarbetare med Livechatt och Chatbot.

add-on, kopplad till TOPdesk. Automatiserad trafikförseningsersättning. Speciellt framtagen för att underlätta hantering av ersättning vid trafikförseningar.

Automatiserad trafik-förseningsersättning

Speciellt framtagen för att underlätta hantering av ersättning vid trafikförseningar. Kopplad mot TOPdesk.

add-on, Power BI-rapportpaket för TOPdesk. Få färdiga rapporter som du kan anpassa med dina unika värden ifrån TOPdesk.

Power BI-rapportpaket för TOPdesk

Få färdiga rapporter som du kan anpassa med dina unika värden ifrån TOPdesk.
add-on, Remote Script Executor- en API-applikation som förändra sättet du hanterar automation inom din organisation idag.

Remote Script Executor

En API-applikation som förändra sättet du hanterar automation inom din organisation idag.
add-on, KC modull, kopplad till TOPdesk

KC Modul

xxxx

Vanliga frågor och svar

Solution Hub är IT Softwares egna marknadsplats där du kan hitta färdiga integrationer som kopplar mot ärendehanteringssystemet TOPdesk.

Om du upptäcker att samma information matas in i två olika system är det ett tecken på behovet av integration. Systemintegration är ett effektivt sätt att få ut mer av IT-investeringarna. Genom att använda förbyggda integrationer kan du spara tid och resurser som annars skulle gå till manuella insatser.

Genom att använda Solution Hub kan du integrera dina system med TOPdesk snabbt och enkelt. Du sparar tid och resurser genom att använda färdiga integrationer istället för att utveckla egna.

På Solution Hub finns för närvarande två färdiga end-to-end integrationer: en för Ebbot (AI chatbot och livechatt) och en för Zervicepoint (service-och affärsautomation). Dessa integrationer möjliggör sömlös samverkan mellan TOPdesk och de andra systemen.

Förbyggda integrationer från Solution Hub är utvecklade av IT Software och är testade för högsta kvalitet och pålitlighet. De är enkla att installera och konfigurera, och minskar behovet av manuell hantering.

Vi finns med dig hela vägen

Med vår långa erfarenhet och expertis inom IT Service Managment, hjälper vi dig utnyttja verksamhetens resurser på ett strukturerat och effektivt sätt. Steg för steg guidar vi dig till en fantastisk kundupplevelse, produktivitet och kostnadseffiktivitet.