Vår tidsresa

Allt började under en ljummen sommardag i juni 2012. Jon hade bröllopsklockor ringande runt hörnet, men det var också då han och hans kompis Christian fick en idé. En idé som skulle bli startskottet för något stort. Jon och Christian hade alltid varit på samma våglängd. De hade en passion för teknik och en dröm om att göra något meningsfullt. Men det var just den här ljumna sommardagen. På Jons svensexa, mellan skratt och gamla minnen, som en vision föddes. En vision om att göra verklig skillnad i samhället.

Entreprenörsandan brann starkare än någonsin. Båda visste att de kunde göra saker annorlunda – bättre. De ville ge kunderna en upplevelse som ingen annan i branschen erbjöd. De ville visa att IT används för att göra livet bättre för människor. Och de ville vara företaget som inte bara pratade om förändring, utan som faktiskt gjorde den. Så, i augusti samma år tog dem det modiga steget och startade IT Software.

Företaget har sedan dess vuxit organiskt och teamet har blivit fler. Idag, flera år senare, ser Jon och Christian tillbaka på deras gemensamma resa med stolthet och glädje. Tacksamma för att de vågade ta steget just då. Och idag är IT Software mer än bara ett företag. Det är en historia om vänskap, mod och innovation. Det är ett bevis på att när man vågar följa sina drömmar, kan man verkligen göra skillnad. Deras engagemang för företaget är lika starkt idag, som det var från början. Och visionen om att förbättra samhället står fast.

IT Softwares tidsresa