IT Software förvärvar Linknow, unik integrationsplattform för molnet

Om IT Software

IT Software Solutions Scandinavia AB är ett snabbväxande IT-bolag som grundades 2012 och drivs idag av Christian Engarås och Jon Werkander. Med kontor både i Solna och Linköping, hjälper IT Software organisationer att förbättra och effektivisera sina affärsprocesser med hjälp av systemstöd och processförbättring inom digitalisering. Det i ett syfte att ge en bättre serviceupplevelse och högre tjänstetillgänglighet mot sina kunder både internt och externt.

IT Software har hela tiden från starten växt starkt med organisk tillväxt och har idag kunder inom flera olika branscher såsom kommunal verksamhet, utbildningssektorn, industri, fastighet och vård & omsorg.

Vi har redan från start haft ett nära samarbete med IT Software som hjälpt oss med många pusselbitar, som bidragit till att våra integreringar blivit så populära.

Joachim Engarås, Linknow

IT Softwares vision är att vara en långsiktig och aktivt stödjande partner inom digitaliseringen.

För att stärka och bredda vårt erbjudande föll det sig naturligt att förvärva Linknow, som har solid kompetens inom dess område och stor potential att utvecklas vidare.

Christian Engarås, Head of Business IT Software

Det märktes tidigt att de har en väldigt hög kompetens inom området och ett affärstänk som behövs för att utveckla och driva Linknow framåt, vilket var främsta anledningen till att sälja bolaget till just IT Software.

Joachim Engarås, Linknow

Linknow AB förvärvades 31 oktober 2021 och är idag ett helägt dotterbolag till IT Software Group.

Om Linknow AB

Linknow är en användarvänlig cloud baserad plattform i världsklass som snabbt löser integrationsbehov, med fokus på användarvänlighet och utan krav på uppsättning av lokal IT-miljö. Bolaget grundades 2018 och är verksam i flera länder idag.

Läs mer om Linknow här >

För ytterligare information kontakta:

IT Software Solution Scandinavia AB
Christian Engarås
christian.engaras@itsoftware.se

Linknow AB
Joacim Engarås
joacim.engaras@linknow.io