Nyheter & Artiklar

m-files - jobba smartare
Blogg
Tanya Masiyenka

IT Software inleder strategiskt samarbete med M-Files

IT Software:s vision är att vara en långsiktig och aktivt stödjande partner inom digitalisering. Med M-Files får vi en perfekt partner som delar vår vision. Genom ett nära samarbete stärker vi inte bara möjligheter utan även kompetens inom upphandlingar. I stället för att erbjuda ett allt-i-ett-system, fokuserar vi på att tillhandahålla hållbara lösningar för specifika behov.

ITSM trender 2024
Blogg
Rebecka Öjergren

4 ITSM trender 2024

Vilka ITSM-trender och utvecklingar kommer vi att se 2024? Och hur kommer de att påverka ditt sätt att arbeta? Renske van der Heide, Head of Strategy & Innovation på TOPdesk delar med sig av sina iakttagelser.

IT Software
Rebecka Öjergren

TOPdesk framtidstrender inom ärendehantering

TOPdesk strävar efter att fortsatt vara det självklara valet inom ärendehantering genom att erbjuda möjlighet till att ge bra service till externa och interna kunder. Här kan du läsa mer om vilka områden de fortsatt kommer att jobba med kommande år.

IT Software
Rebecka Öjergren

IT Software förvärvar Linknow, unik integrationsplattform för molnet

IT Software Solutions Scandinavia AB är ett snabbväxande IT-bolag som grundades 2012 och drivs idag av Christian Engarås och Jon Werkander. Med kontor både i Solna och Linköping, hjälper IT Software organisationer att förbättra och effektivisera sina affärsprocesser med hjälp av systemstöd och processförbättring inom digitalisering.