IT Software inleder strategiskt samarbete med M-Files

Pressrelease

IT Software Solutions Scandinavia AB och M-Files har undertecknat ett avtal om strategiskt samarbete. Samarbetet medför att IT Software får ett ännu starkare erbjudande till sina kunder, där M-files kommer att tillhandahålla marknadsledande lösningar inom automatiserad dokumenthantering.

”Sedan starten av IT Software har vi fokuserat på att utveckla och effektivisera tekniska lösningar för affärsprocesser inom digitalisering. Att kunna bygga vår portfölj med starka partners vidare känns otroligt spännande och vi ser fram emot att kunna erbjuda M-Files tjänster till IT Software:s kunder framöver”, säger Lorina Salman, partneransvarig på IT Software.

IT Software:s vision är att vara en långsiktig och aktivt stödjande partner inom digitalisering.

”Med M-Files får vi en perfekt partner som delar vår vision. Genom ett nära samarbete stärker vi inte bara möjligheter utan även kompetens inom upphandlingar. I stället för att erbjuda ett allt-i-ett-system, fokuserar vi på att tillhandahålla hållbara lösningar för specifika behov. Generiska system kan ofta bli dyra och otympliga för verksamheter, vilket leder till att användarna inte får den funktionalitet de behöver. IT Software:s målsättning är att skapa ett digitalt ekosystem med kompletterande lösningar istället för att uppfinna hjulet på nytt”, påpekar Lorina.

”M-Files är på en tillväxtresa där våra partner är en avgörande framgångsfaktor. Med IT Software får vi nu ytterligare en driven och kompetent partner som kommer att bidra när vi fortsätter att växa i Sverige”, säger Jimmy Larsson, partneransvarig på M-Files.

I takt med att konkurrensen på marknaden hårdnar, finns det stor efterfrågan på att säkerställa kompetensen inför framtiden. Därför hoppas IT Software även att kunderna kommer uppfatta samarbetet som positivt med ett förbättrat utbud på tjänster och lösningar inom digitalisering.

Om IT Software

IT Software Solutions Scandinavia AB är ett snabbväxande IT-bolag som grundades 2012 och drivs idag av Christian Engarås och Jon Werkander. Med kontor både i Solna och Linköping, hjälper IT Software organisationer att förbättra och effektivisera sina affärsprocesser med ett brett utbud av digitala systemlösningar och tjänster. Det i ett syfte att ge en bättre serviceupplevelse och högre tjänstetillgänglighet mot sina kunder både internt och externt. IT Software har hela tiden från starten växt starkt med organisk tillväxt och har idag kunder inom flera olika branscher såsom kommunal verksamhet, utbildningssektorn, industri, fastighet och vård & omsorg.  

Om M-Files

M-Files är den ledande plattformen för ”knowledge work automation”. Med M-Files-plattformen kan medarbetare hitta information snabbare, arbeta smartare och få mer utfört. M-Files har en innovativ metadatadriven arkitektur, en inbäddad motor för arbetsflöden och avancerad artificiell intelligens. Det gör det möjligt för kunder att eliminera informationskaos, förbättra processeffektiviteten och automatisera säkerhet och regelefterlevnad.

För ytterligare information kontakta:

IT Software Solutions Scandinavia AB

Lorina Salman, Partner Manager
lorina.salman@itsoftware.se

M-Files

Jimmy Larsson, Partner Manager
Jimmy.larsson@m-files.com

Läs mer om M-files