TOPdesk utses till TopRated av TrustRadius!

Dela denna artikel

Dela på linkedin
Dela på facebook
Alexandra Struwe

Alexandra Struwe

Marknadskoordinator

Bättre support,
gladare kunder!

Nöjda kunder är alla supporterande avdelningars mål. Vi på IT Software förstår det. Därför har vi teamat upp med TOPdesk – en lösning som hjälper er att förbättra er kundkommunikation, hantera arbetsflöden och hålla koll på era tillgångar.

TrustRadius är den mest betrodda granskningsplatsen för affärsteknik. Optimerad för innehållskvalitet och dataintegritet hjälper de inköpare att fatta bättre produktbeslut baserat på opartiska och insiktsfulla recensioner. De hjälper också leverantörer att utnyttja och skala sina kunders autentiska röst. TOPdesk har 2020 blivit tilldelade TrustRadius ”TopRated-utmärkelsen”.

Vi kan med glädje berätta att våra vänner TOPdesk nu har utsetts till TopRated av TrustRated! Utmärkelsen är en av de mest åtråvärda som går att få, då den bygger på kunders verkliga upplevelse. 

Christian Engarås, vd på IT Software, är glad över utmärkelsen.

–Vi har entusiastiska medarbetare som varje dag guidar och vill skapa värde hos våra kunder. Jag är glad över att se att våra kunder gillar det vi gör tillsammans med TOPdesk. Att leverera värde med kundfokus är bland det viktigaste som finns, säger Christian.

Om TrustRadius TopRated-märket

– Top Rated är den mest betrodda utmärkelsen av två skäl:
Köpare vet att det måste förtjänas. Eftersom TrustRadius är 100% neutralt är en TopRated-utmärkelse marknadens sanna röst. De använder inte annonser, betalda leads eller betalda placeringar, och varje användare och granskning verifieras med strikt bedrägeriskydd.

– Utmärkelsen baseras på dina kunder, inte av analytiker, långt ifrån verksamheterna. De mått som driver topprankade (relevans och betyg) återspeglar vad dina kunder bryr sig om, inte den senaste trend som en analytiker driver.

Läs om TOPdesk på TrustRadius >

Upptäck kraften! Fyll i formuläret för en kostnadsfri demo eller rådgivning

blank