Hubspot + TOPdesk: enkel och säker dataöverföring

Gör ditt arbetsflöde så enkelt som möjligt genom att integrera Hubspot med TOPdesk

Att få två av dina viktigaste system att prata med varandra ska inte vara svårt eller komplicerat. Med vår integration mellan Hubspot och TOPdesk överför du enkelt kunder och kontaktpersoner från Hubspot till TOPdesk. Eller så skapar du uppgifter från ett TOPdesk-ärende direkt i Hubspot. Allt detta görs smidigt och säkert med hjälp av TOPdesk action sequences. Några webhooks. Och lite konfiguration i Hubspot. 

TOPdesk Hubspot integration

Smidig integration för enklare arbete

Integrationen mellan Hubspot och TOPdesk är designad för att göra ditt arbetsflöde så enkelt som möjligt. Här överför du automatiskt kunder och kontaktpersoner från Hubspot till TOPdesk utan krångel. Vilket ta bort behovet av manuell inmatning och minskar risken för fel. Dessutom skapar du uppgifter från ett TOPdesk-ärende direkt i Hubspot, som hjälper dig att hålla koll på allt, på ett ställe. Och förbättrar samarbetet mellan teamen. Installationen är enkel och kräver ingen avancerad teknisk kunskap – med bara några få steg kan du konfigurera integrationen i både Hubspot och TOPdesk.

Säker och pålitlig dataöverföring

Säkerhet är alltid i fokus. Lösningen säkerställer att din data överförs tryggt och säkert genom användning av TOPdesk action sequences och webhooks. Detta ger dig full kontroll över när och hur data överförs. Alla inställningar hanteras direkt i Hubspot, där en webhook skapas och de önskade parametrarna skickas till TOPdesk. Resten sköter vi.

Fördelar med integrationen:

  • Automatiserade processer frigör tid för att fokusera på det som verkligen räknas.
  • Mindre manuell inmatning betyder färre fel och mer pålitliga data.
  • Snabbare svar på kundförfrågningar eftersom all information finns tillgänglig i båda systemen.

Integrationen mellan Hubspot och TOPdesk är ett enkelt och effektivt sätt att förbättra data- och uppgiftshantering. Med några få justeringar börjar arbetsflödet bli mer sammanhängande och effektivt. 

Upplev hur smidigt och säkert data kan flöda mellan systemen genom att integrera Hubspot med TOPdesk.