Rätt ITSM Partner maximerar värdet av din implementation

Hur ska ditt företag börja arbeta med ITSM, och vilka system ska du välja? Hur sköter du ITSM -implementeringen, skapar ett smidigt arbetsflöde och ser till att du får ut det mesta av ditt program? En etablerad ITSM Partner hjälper dig att förstå din organisation att identifiera önskat resultat och skapar de bästa förutsättningarna för samarbete. 

Vi stöttar dig under hela processen, hjälper dig att optimera värdet du får ut av att implementera ITSM. Och undviker att du investerar i dyr funktionalitet och verktyg som aldrig kommer att utnyttjas maximalt.

ITSM Partner

IT Service Managent (ITSM) ger alla typer av verksamheter verktyg för att skapa en strategi för organisatorisk transformation, förändring och tillväxt. Samtidigt hjälper det IT-team att samarbeta med andra delar av organisationen. Det finns många ITSM -program och verktyg på marknaden, allt från plattformstjänster till fristående applikationer. Verktygen ska kunna automatisera repetitivt arbete så att fokus ligger på att snabbt leverera värde till de interna kunderna. De ska vara enkla att använda och konfigurera och givetvis ska de kunna anpassas efter era behov. Men hur ska man välja bland en uppsjö av tekniska lösningar, processer och verktyg?

Med stöttning av en kunnig ITSM Partner blir dessa frågor betydligt lättare att besvara. Vårt erfarna team erbjuder rådgivning, projektledning och support vid introduktion av olika system och hjälper er med mjukvara, utbildning och konsulttjänster.

Effektivisera er ärendehantering med IT Software

Val av programvara
och ITSM verktyg

Att välja rätt ITSM-verktyg är en viktig utmaning eftersom det kommer att ligga till grund för alla era ITSM processer. Det fungerar som gränssnittet mellan IT -teamet och kunder och ska:

 • Vara lätt att använda – det ska vara enkelt att installera och använda men det ska även ha ett enkelt gränssnitt för att göra det enkelt för användare att begära hjälp, spåra framsteg och söka efter kunskap.
 • Möjliggöra samarbete – rätt program ska ge en plattform där utvecklare och andra IT-team kan samarbeta om projekt för snabbare leverans och problemlösning.
 • Bör anpassa sig till organisationens behov och vara tillräckligt flexibelt för att stödja eventuell organisationsutveckling, förändringsprocess eller ändrade förutsättningar.

Som heltäckande ITSM Vendor kan vi erbjuda ett brett utbud av tekniska lösningar för att effektivisera er servicedesk, kundtjänst eller HR-avdelning med integrationer eller automatiserade flöden. Vi arbetar med kända leverantörer och system som Topdesk, Zervicepoint, Ebbot och Lansweeper.

IT Software är en komplett ITSM Partner

Vi på IT Software har resurser att hantera alla faser i implementering av ITSM. Våra kunniga medarbetare har mångårig erfarenhet av rollen som ITSM Vendor och att säkerställa att ni väljer rätt verktyg för er organisation men vi täcker även alla behov av support ni kan ha under processen genom våra:

 • Tekniska konsulter
  Våra tekniska konsulter är experter på API, HTTP-requests, Service Automation och integrationer. Tillsammans med våra tekniska konsulter kan vi skapa verkligt värde för er organisation. De hjälper er att identifiera och hitta lösningar baserat på era behov.
 • Implementationskonsulter
  Våra konsulter jobbar nära er som kund och tillhandahåller hjälp och expertis för implementeringen av såväl verktyget som processer, rutiner och arbetssätt. Vi följer er genom hela projektet och säkerställer att ni har allt ni behöver för en lyckad implementering.
 • Projektledare
  En projektledare från IT Software hjälper er att planera, leda och styra projekt i komplexa och dynamiska miljöer. Vår främsta uppgift är att hålla samman projektet så implementationen av er nya mjukvara blir så effektivt som möjligt, att rätt resurser utnyttjas vid rätt tid och att projektet håller sig till de ramar som satts i början. En erfaren projektledare säkerställer även att informationsflödet från projektet sker på ett smidigt sätt och till samtliga berörda.
ITSM Partner | IT Software

Utbildning

IT Softwares samarbetspartner inom ITIL®-utbildning, BiTA Service Management, är ledande i Sverige och har över 15 års erfarenhet av utbildning inom IT Service Management-området. Med kursledare som har en nära anknytning till verkligheten från många år i konsultuppdrag kan BiTA erbjuda mycket erfarenhet, kompetens, goda exempel samt inarbetad egenutvecklad och mycket uppskattad pedagogik på sina utbildningar. 

Kontakta IT Software idag om du vill veta mer om hur vi kan bidra till ett smidigt och framgångsrikt projekt och bli er nya ITSM Partner.

Vill du veta mer om oss som ITSM partner? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.