Zervicepoint: enkelt att komma igång med automation

Börja din automatiseringsresa och uppnå en friktionsfri arbetsplats

Låt Zervicepoint ta hand om det tunga, repetitiva arbetet. Många av dina servicedesk-ärenden kan med fördel automatiseras.

Att bli erbjuden IT-tjänster genom en e-handel eller marknadsplats är något som alla förväntar sig. Varför inte få in samma tänk på jobbet också?

Följ dina processer från början till slut med hjälp av automatiserade uppgifter, tilldelade roller och mycket mer.

Även om du har massor av manuella HR-processer i olika excel-ark eller om dina system känns som en djungel, kan du alltid återfå kontrollen över dina processer med Zervicepoint. 

Dyk in i en värld av automation

Med hjälp av automation kan du få mycket tid över till annat. Vi vill hjälpa dig att automatisera rätt processer för att du ska få ut mesta möjliga värde av ditt arbete. Alla organisationer ser olika ut och beroende på vad du har för utmaningar finns vi här, med Zervicepoint, som en av de vassaste lösningarna på marknaden. För att hjälpa dig och din organisation – hela vägen.

Få en arbetsplats utan friktion

En effektiv support innebär mer än bara en positiv upplevelse för dina användare. Det handlar även om att skapa en trivsam arbetsmiljö för ditt team på servicedesken. I dagens IT-landskap blir automation alltmer nödvändig. Det innefattar allt från att utveckla integrationer mellan olika system för att möjliggöra smidig dataöverföring, till att ersätta manuella arbetsflöden med automatiserade processer. Resultat? En arbetsplats utan onödiga hinder och friktion.

60 organisationer räddade & 17,291 dagar sparade

Våra kunder är de verkliga experterna! Så här beskriver de Zervicepoint med egna ord.

Susanna Frennemo
Susanna FrennemoVice President IT, Perstorp
Läs mer
"För ett antal år sedan gjordes en omorganisation inom Perstorp. Med besparingsmål och mindre resurser skulle vi bibehålla och till och med utöka vår service. Då såg vi Zervicepoint som det enda alternativet."
Hans Falk
Hans FalkAutomation & Robotics Manager, Södra
Läs mer
”Att beställa en tjänst är nu helt automatiserat. Tidigare tog det flera veckor för en beställning att gå från start till mål, nu görs det på under 20 min!”
Philip Haglund
Philip HaglundSolution Architect, Omnicit
Läs mer
"Det bästa med Zervicepoint? Att enkelt kunna skapa egna integrationer med hjälp av PowerShell."
André Viebke
André ViebkeLead auotmation and Robotics, Södra
Läs mer
Det bästa med Zervicepoint? "Möjligheten att enkelt utveckla egna moduler mot ett tredjepartssystem"
Föregående
Nästa

Perstorp Group

Förvandlade sina arbetsliv genom att automatisera återkommande affärsprocesser i samtliga led i sin organisation. 

Vi hjälper dig räkna på ett business case - skräddarsydd för din verksamhet!

Automatisera dina IT-tjänster

In med det nya ut med det gamla. Gör det möjligt för ditt team att leverera värdefulla tjänster till medarbetarna.

Låt Zervicepoint ta hand om det tunga, repetitiva arbetet. Många av dina servicedesk-ärenden kan med fördel automatiseras. I gengäld effektiviserar du leveransen till dina medarbetare.

Smidig anställning på ett
och samma ställe

Hantera pre-boarding, onboarding, off-boarding, anställdas förmåner och alla HR:s arbetsflöden på ett och samma ställe. Börja i liten skala och rensa upp röran där du vill. Kom igång att automatisera och gör det smidigt för både dina medarbetare och för dina nyanställda.

Redo att ta kontakt?

Kontakta Lorina på IT Software

Vill du veta mer om hur din organisation kan frigör värdefull tid genom automatiserade processer, med hjälp av Zervicepoint? Vänligen lämna dina uppgifter och jag återkommer till dig så snart som möjligt. 

Självklart kan du kontakta mig direkt på telefon 0725 54 86 73 eller på mejl: lorina.salman@itsoftware.se 

Vi finns med dig hela vägen

Med vår långa erfarenhet och expertis inom IT Service Managment, hjälper vi er utnyttja verksamhetens resurser på ett strukturerat och effektivt sätt. Steg för steg guidar vi er till en fantastisk kundupplevelse, produktivitet och kostnadseffiktivitet.