Ebbot - en chatbot som faktiskt fungerar​

Automatisera din verksamhet med Ebbot – Chatbot & Livechat driven av Artificiell Intelligens och Machine Learning. 

Ebbot ai din nya intelligenta kollega!​

Ebbot är en intelligent chatbot som drivs av AI & Machine Learning, talar över 20 språk, och gör din verksamhet tillgänglig 24/7. Ebbot blir din nya extra kollega på jobbet som hjälper verksamheten att ta hand om era enkla och repetitiva ärenden.

Ebbot ger även service till dina kunder utanför kontorstider och kan identifiera dem via Bank-ID för att hantera känsliga uppgifter. IT Software är stolta att erbjuda dig Ebbot som en av våra partnerlösningar, som med fördel kan integreras ihop med dina verksamhetssystem, exempelvis ärendehanteringssystemet TOPdesk

Ebbot & TOPdesk​

Integrera Ebbot med TOPdesk för en effektivare och sömlös upplevelse för både kund och anställd. Ebbot skapar ett ärende i TOPdesk med den tillhandahållna informationen och både användaren och handläggaren kan följa ärendet in i TOPdesk

Det här har kunderna uppnåt med Ebbot

NetOnNet
NetOnNet
Läs mer
Över 50 % av ärenden automatiserade + 25h sparade dagligen.
Som en av de ledande E-handlarna i Sverige upplever ofta NetOnNet högt tryck in till kundservice. Det kan handla om över 1500 chattar in per dag många dagar.
Dynamic Code
Dynamic Code
Läs mer
Automatiserad kundservice med en lösningsgrad på 75% på alla inkommande frågor via chatten + 2 heltidsanställda i kundtjänsten sparas dagligen. Dynamic Code har från start satt integritet i centrum med sina anonyma DNA-tester. På deras hemsida klickar du tryggt hem de tester du behöver, och får via en kod reda på dina provsvar.
Öresundskraft
Öresundskraft
Läs mer
50 % automatiserat.
Energibranschen har höga volymer in till kundservice, men väldigt få frågor. Därför blir automatisering extremt effektivt. Redan i första fasen har Ebbot tagit hand om runt hälften av trafiken in till kundservice.
Föregående
Nästa

Automatisera rätt
med Ebbot ai​

Vi tror på att var och en ska göra det som dem är bäst på. Vi människor är exempelvis bättre på komplex personlig service, kreativt tänkande och flexibilitet. Medans Ebbot är bäst på att svara på repetitiva ärenden, hantera många konversationer samtidigt och framförallt vara tillgänglig på dygnets alla timmar. 

Samspelet Ebbot och människa är den absolut bästa kombinationen då vi drar fördel av bådas färdigheter. 

blank

Inte bara kundservice...

blank

Kundservice Chatbot
Kundservicepersonalens drömkollega som svarar på majoriteten av frågor, identifierar kunder och tar över helt när kontoret är stängt. 

blank

IT/Helpdesk Chatbot
Ebbot guidar steg för steg igenom hur man löser problem och kan i många fall också lösa problemen helt själv. Hanterar allt från behörighetsnivåer till wifi-uppgifter.

blank

HR/Intern Chatbot
På internsidan hanterar Ebbot allt från compliance ärenden till onboarding. En anställd kommer aldrig vara rädd för att ställa en dum fråga igen! 

blank

Försäljning Chatbot
Sälj-Ebbot samlar in leads på din hemsida om ni är ett B2B-bolag. Jobbar ni mot konsument hjälper Ebbot kunder på hemsidan att välja rätt, och ökar på så sätt konverteringen.

Obegränsad tillgänglighet med automation ​

blank

Tillgänglig

Ebbot gör din verksamhet tillgänglig 24/7 på flera plattformar genom full automatisering. Tillgänglighet driver kundnöjdhet!

blank

Strukturerad

En chatbot glömmer inte vad den ska säga. 100% kontinuitet i språk och tonalitet. Aldrig trött, aldrig sjuk, alltid tillgänglig. 

blank

Samarbetsvillig

Ebbot förstår kraften i den mänskliga kontakten och är inte rädd för att smidigt lämna över till en mänsklig medarbetare när det behövs.

blank

Skalbar

Ebbot är oändligt skalbar och kan därmed hantera alla era kunder samtidigt om det skulle behövas. Inga köer, ingen väntetid. 

Vi finns med er hela vägen

Vårt team är ditt team! IT Software hjälper din serviceavdelning höja servicenivån och minska arbetsbördan. Med mångårig erfarenhet inom den europeiska service management-industrin hjälper vi er effektivisera er verksamhet – med hjälp av såväl mjukvaror som processer och arbetssätt.

Nyfiken på att veta mer om hur Ebbot skulle arbeta hos er?

Uppnå smartare kunddialoger med hjälp av AI

blank