TOPdesk: det ultimata systemet för ärendehantering​

Upptäck kraften av ett enkelt ärendehanteringssystem som kan anpassas snabbt efter verksamhetens behov. Ärendehanteringssystemet TOPdesk är möjligen det bästa ärendehanteringssystemet på marknaden i dag och har ca 10 millioner aktiva SAAS- användare världen över. 

TOPdesk skapar förutsättningar för bättre kundkommunikation, minskar arbetsflöden samt systematiserar och överblickar era tillgångar. 

All er ärendehantering i ett system, helt enkelt.

Vilket ärendehanteringssystem är bäst 2023?

Ärendehanteringssystem som lyckas att få processer att passa ihop med kundernas behov är helt enkelt bäst. Det är nämligen då man lyckas att effektivisera verksamheten, samla information på en och samma plats samt få bättre koll på processer inom företaget. Det är precis det TOPdesk gör. Och mycket mer. 

TOPdesk är ett ärendehanteringssystem som har funnits på Enterprise Service Management marknaden sedan 1993 och har i dag ca 10 millioner aktiva SAAS-användare världen över. Det är en blandning av TOPdesk best practice och IT Softwares erfarenhet från den svenska marknaden, som gör att IT Software har över 100 implementationer i Sverige varav ett stort antal kunder inom den offentliga verksamheten. 

Vi är övertygade om att vi kan hjälpa er organisation leverera utmärkt service både internt och externt. Som bekräftelse på det har TOPdesk för fjärde året i rad utsetts till “Customers’ Choice” av Gartner Peer Insights.

Samarbeta över avdelningsgränserna

Att arbeta enligt Enterprise Service Management är det ideala sättet att minska kostnader, förbättra kvaliteten och effektiviteten i dina tjänster.

TOPdesk är flexibelt, anpassningsbart och framförallt säkert. Ni jobbar i samma system men arbetar avskilt och varje avdelning ser bara sina egna ärenden.

Oavsett om ni arbetar med många processer inom IT eller om ni jobbar ute på fältet via smartphones, anpassar vi utifrån varje avdelnings behov.

Läs mer om varför ESM behöver en ”single point of contact”.

Kundomdömen

Våra kunder är de verkliga experterna! Så här beskriver de TOPdesk med egna ord.

Peter Lundqvist
Peter LundqvistSystemansvarig Varberg direkt
Läs mer
"Implementeringen började i september 2017 hos Varbergs kommun och systemet var i drift i början av februari 2018. ​Införandet var i en form av workshop med bra material som vi kunde förhålla oss till. IT Software:s konsulter har gjort ett bra jobb och har visat en stor tillgänglighet och intresse för oss. IT Softwares konsult har nästan fungerat som en mentor för mig” ​
Helena Almtoft
Helena AlmtoftSystemansvarig för TOPdesk Next One Technology AB
Läs mer
"TOPdesk hjälper oss att bli bättre. Vi kan på ett enkelt och snabbt sätt se vilka punktinsatser vi bör göra det gäller såväl utveckling av system som utbildning för våra kunder, med hjälp av den dashboard med olika mättal vi har tagit fram. Den är ett bra stöd både till supportgruppen och till ledningen.
David Syrenquist
David SyrenquistIT chef på Bygma
Läs mer
”Vi fick en tydlig projektplan med uppskattad tid för projektet. Konsulten från IT Software drev projektet och delade ut uppgifter till oss och lika så till sig själv. Som SuperUser fick jag bra stöttning av konsulten under implementationen. Implementationen av TOPdesk är det mest lyckade IT-projektet vi haft på Bygma Sverige”
Richard Wahlstedt
Richard WahlstedtAffärsutvecklare INDIVID Jönköping AB
Läs mer
”Sedan 2013 har INDIVID intensifierat sitt processarbete genom att byta ut INDIVIDS ärendehanteringssystem till TOPdesk. TOPdesk passar oss kulturmässigt.
Willem van Sutphen
Willem van SutphenFront Office Coordinator at KLM
Läs mer
”Instead of receiving complaints we now receive enthusiastic responses about our communication."
Föregående
Nästa

TOPdesk paketeringar

Välj den paketeringen av TOPdesk som passar din organisation bäst. TOPdesk kommer alltid med samma kraftfulla, lätthanterliga struktur, med obegränsade assets och lokal support.

Alla paketeringar kommer med mängder av gratis funktionalitet, så som öppen API, tillgång till TOPdesk Maketplace, IT Softwares egna Solution Hub, obegränsade slutanvändare, assets och mejlboxar.

Essential

Hantera organisationens tillgångar, lös kundförfrågningar och problem med den här paketeringen.

Engaged

Alla moduler du behöver för att hantera komplexa arbetsflöden.

Allt som ingår i Essential-paketeringen, plus:

Excellent

Paket anpassad för bästa möjliga kundupplevelse.

Allt som ingår i Engaged-paketeringen, plus:

Osäker på vilken paketering som passar era behov?

Boka ett möte med en av våra experter. 

Lär känna TOPdesk för din avdelning

Olika avdelningar har olika behov. Läs mer om hur du kan anpassa TOPdesk för just din avdelning!

TOPdesk för din avdelning | IT, HR, fastighet eller kundtjänst | IT Software
Logotyp TOPdesk | IT Software

Lär dig av de riktiga experterna; våra kunder!

De riktiga experterna är våra kunder. Kolla in våra referenscase med för att lära dig mer om hur TOPdesk ärendehanteringssystem för kommuner förenklar vardagen för kommunens medarbetare och invånare, hur mjukvaran effektiviserar era processer och hur ni kan minska arbetsbördan.

Ärendehanteringssystem kommun | IT Software

Next One Technology gick från Google Sheets till en smartare ärendehantering med TOPdesk

Next One Technology har vuxit kraftigt de senaste åren och var i stort behov av en effektiv lösning för ärendehantering. Den ständiga ökningen av kunder innebar att det blev näst intill omöjligt att hålla den kontroll som krävs i en support. Efter rekommendation från en annan TOPdesk-kund tog Helena Almtoft, supportansvarig, kontakt med IT Software. 

4 anledningar att välja TOPdesk

Oavsett om ni väljer att drifta ert nya ärendehanteringssystem själv eller i molnet, är fördelarna för er och era kunder oändliga. Läs om de fyra främsta anledningarna med ärendehanteringssystem TOPdesk nedan. 

Baserat på best practice

Vi finns med hela vägen

TOPdesk har 25+ års erfarenhet inom Service Management och har implementerats hos över 6500 kunder världen över. Det är TOPdesk best practice som IT Software nyttjar under implementationen och samtliga av våra konsulter har utbildats i enlighet med det. 

Arbeta enligt GDPR

Hantering av känslig information

TOPdesk kommer med kraftfulla behörighetsstyrningsfunktioner. Behörigheter fördelas på olika behörighetsgrupper och kan styras ner på individnivå för vem som ska se vad.

Integrera med andra verktyg​​

Inga problem – ni kan fortsätta arbeta med era favoritverktyg

Stabila integrationer är avgörande för att effektivisera hanteringen och bevara enkelheten inom organisationen. TOPdesk har därför introducerat ett gränssnitt som låter era verktyg sömlöst kommunicera med TOPdesk – utan komplicerat skräddarsytt arbete. 

Minska handläggningstiden

Låt TOPdesk avlasta era anställda

Använd TOPdesks funktioner och jobba enligt shift left. Genom att ge användaren möjligheten att söka sig till informationen minskar ni antalet återkommande ärenden, vilket ger mer tid till mer komplexa ärenden. 

Nyfiken och vill veta mer?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med den digitala resan och få er att uppnå utmärkt service med hjälp av TOPdesk? Vänligen lämna dina uppgifter och jag återkommer till dig så snart som möjligt. 

Självklart kan du kontakta mig direkt på telefon 0725 54 86 33 eller på mejl: olof.orrhagen@itsoftware.se 

Kontakta mig idag!

Vi finns med er hela vägen

Med vår långa erfarenhet och expertis inom IT Service Managment, hjälper vi er utnyttja verksamhetens resurser på ett strukturerat och effektivt sätt. Steg för steg guidar vi er till en fantastisk kundupplevelse, produktivitet och kostnadseffiktivitet.