KAMPANJPAKET | DIGITAL RESURS

Marknadsför er självbetjäningsportal

Vad får du?

Du vill öka självbetjäningen i din organisation men märker förmodligen ganska snabbt att det inte alltid är helt enkelt att få med andra människor på tåget. Här får du...

Fotografi av Kenny Sandberg IT Software
Vi på IT Software tycker om att dela med oss. Vi har samlat erfarenheter, tips och råd om hur våra kunder har nått framgång med att sälja in självbetjäningsportalen som en ny kanal för att komma i kontakt med supporterande funktioner inom organisationen. Dessa tips och råd tillsammans med marknadsmaterial har vi satt ihop till ett kampanjpaket – helt kostnadsfritt för er som nyttjar TOPdesk självbetjäningsportal!
Fotografi av Mattias Dahl för IT Software
Det är en sak att veta vad som behövs, men en helt annan sak att realisera det. Här får du en grundplåt som på ett tydligt sätt ger dig en stadig kurs på väg mot ökad självservice. En bra plattform är den viktigaste beståndsdelen för att kunna kommunicera vinsten i självservice. Med det här paketet behöver du inte själv uppfinna en sammanhållen kampanj, du behöver faktiskt inte ens tänka på att ta fram en kommunikationsplan – allt finns här!

Ladda ned

IT Software i sociala medier

[instagram-feed limit=4 num=4 width=100%]