Next One Technology AB - från Google Sheets till en smartare ärendehantering med TOPdesk

Next One Technology har lång erfarenhet av verksamhetssystem inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med det molnbaserade verksamhetssystemet NEXT är de marknadsledande i digitaliseringen av byggsverige. 

Next One Technology har vuxit kraftigt de senaste åren och var i stort behov av en effektiv lösning för ärendehantering. Den ständiga ökningen av kunder innebar att det blev näst intill omöjligt att hålla den kontroll som krävs i en support. Efter rekommendation från en annan TOPdesk-kund tog Helena Almtoft, supportansvarig, kontakt med IT Software. 

Idag känner vi i supportgruppen en trygghet i kontrollen vi har över både våra egna och andras ärenden. Vi kan på ett smidigt sätt skicka ärenden vidare till övriga avdelningar inom företaget och vi tappar inte längre ärenden mellan stolarna, berättar Helena.

Att systemet var lika enkelt att jobba i som att administrera i var en av flera anledningar att Helena, som supportansvarig valde TOPdesk. 

Vi har minskat ärendena in till våran support tack vare att vi använder serviceportalen där våra kunder själva kan leta information, kunskapsartiklar och filmer, fortsätter Helena.

Helena avslutar med att säga att efter införandet av ärendehanteringssystemet TOPdesk, har säkerheten ökat med 100 % då de inte längre tappar några ärenden mellan stolarna.