WEBINAR | KOSTNADSFRITT

Kom igång med kunskapsdelning

Vi vet att kunskapshantering kan vara svårt. När ni väl kommer igång med en tydlig process är det å andra sidan väldigt härligt att se effekterna och värdet! Den stora frågan är hur vi kan säkerställa en kunskapsdatabas som är uppdaterad. Hur kan vi motivera medarbetare att värna om dokumentation och kunskapsdelning?
När?

6/5   20/5   10/6

För vem?

Öppet webinar 

Hur?

Via Teams

Vad får du?

Den stora frågan är hur vi kan säkerställa en kunskapsdatabas som är uppdaterad och aktuell. Hur kan vi motivera medarbetare att värna om dokumentation och kunskapsdelning? Vi kommer i en webinar-serie om 3 delar dyka in i dessa ämnen och ge er våra bästa tips och trix för att ta er kunskapshantering till nästa nivå. 

Kunskapshantering & KCS

6/5 10:00-10:30 | Aina Mattsson & Mattias Dahl

Hur gör ni er kunskapsdatabas levande, aktuell och användbar? Vi kommer prata om KCS (Knowledge Centered Service), shift left och hur det på ett enkelt och effektivt sätt går att bygga upp sin kunskapsdatabas från grunden och sedan förvalta den med kärlek. I denna session pratar vi dessutom ROI för kunskapshantering.

Standardlösningar i TOPdesk

20/5 10:00-10:30 | Mattias Dahl

Har ni inte riktigt kommit igång med standardlösningar i TOPdesk? Skillnaden mellan standardlösningar och kunskapsartiklar kan ibland känns otydlig. Kanske har ni varit i kontakt med "snabbärenden" men inte hunnit anamma detta i er servicedesk? Vi vet att det kan vara lite klurigt att få till, men vi vet också vilken otrolig effekt det får när man använder sig av dessa funktioner i TOPdesk.

Kundcentrerad upplevelse

10/6 10:00-10:30 | Mattias Dahl & Kenny Sandberg

Ofta påbörjar man sin implementation av ett ITSM- eller ESM-system med IT-avdelningen. Det finns en risk att kunskapsdatabasen och tjänstekatalogen blir oförståelig för slutanvändaren. Vi använder ett "IT-språk" som inte är enkelt att navigera sig i helt enkelt. Så hur kan vi säkerställa att våra kunskapsartiklar och tjänstekatalog är till för slutanvändaren eller kunden? Upplevelsen av er självbetjäningsportal är ofta början av er slutanvändares kundresa!

aina
Som tidigare linjechef för flera nordiska servicedeskar har Aina djup kunskap om hur en välorganiserad supportorganisation möjliggör effektiva och välorganiserade tjänsteleveranser. Idag ansvarar hon för IT Softwares förvaltningsfunktioner. Hon brinner för att göra kundresan till den absolut bästa tänkbara.
Fotografi av Mattias Dahl för IT Software
Mattias Dahl har strax över ett decenniums erfarenhet av arbete i och med servicedeskar, alltifrån first line-support back in the day till Service Delivery Manager för supporttjänster. Varmast om hjärtat ligger människans plats i tekniken, och det livsviktiga i att göra teknik tillgängligt för alla. I rollen som Customer Success Manager är Mattias största fokus att se till att ni använder TOPdesk optimalt.
Fotografi av Kenny Sandberg IT Software

Genom att vara konkret, lyhörd och problemlösningsorienterad har Kenny förmågan att leverera framgångsrika ITSM/ESM lösningar som hjälper våra kunder att blir bättre i sin serviceleverans; nu och i framtiden. Kenny pratar gärna om hur ni kan effektivisera er organisation med hjälp av ärendehantering, serviceautomation och chatbots – gärna i kombo!

Välj dag

IT Software i sociala medier

[instagram-feed limit=4 num=4 width=100%]