Han blir Head of New Client Growth när IT Software satsar på en optimal kundupplevelse

Olof Orrhagen tillträdde under veckan som Head of New Client Growth – IT Softwares gemensamma sälj- och marknadsavdelning. ”IT Software har flera år av expansiv utveckling och det känns jättekul att få vara en del av IT Softwares fortsatta tillväxt”, säger han i en kommentar.

Nu sätter man ett större fokus på kundresan genom att tillsätta Olof Orrhagen som ansvarig. Olof Orrhagen kommer senast från Securitas Direct och Verisure i rollen som Head Of Customer Experience.

I rollen som Head of New Client Growth hos IT Software ansvarar Olof för det strategiska och operativa ansvaret inom avdelningen och leverera en köpupplevelse i världsklass till IT Softwares kunder.

Fotografi av Olof Orrhagen för IT Softare

Att få kliva in i den här rollen har underlättats enormt av det varma mottagandet jag har fått från mina nya kollegor. Efter en stimulerande och intressant första tid slås jag av ett påtagligt driv och en stark kundfokus som gör att jag vet att vi tillsammans har alla möjligheter att fortsatt driva, och accelerera IT Softwares positiva utveckling.

Olof Orrhagen, Head of New Client Growth

Rollen Olof axlar ses som en nyckelposition i företagets fortsatta utveckling med fokus på den svenska marknaden men även möjlig expansion inom Norden.

Köpbeteendet har förändrats snabbt på sista tiden – och ändras hela tiden. Olof med tidigare erfarenhet och förståelse för kundens hela livscykel och dess kontaktpunkter kommer säkerställa IT Software framtida strategiska och operativa arbete. Målet är att ständigt förbättra och skapa en köpupplevelse i världsklass men också framtidssäkra företagets tillväxt.

Christian Engarås, Head of Business

Kontakta Olof Orrhagen
olof.orrhagen@itsoftware.se