En sommarhälsning

Nu har sommaren på allvar tagit tag om Sverige och det är dags för många av oss att snart ta välförtjänt sommarledigt. Själv hoppas jag på att värmen är här för att stanna och att jag får njuta av havsbad och många utflykter längs kustbandet i Östergötland. Vi på IT Software vill passa på att tacka för en stark start på 2021 med flera nya kunder och många förlängda förtroenden. Det är vi otroligt stolta över och tacksamma för. Kul att se att det är många som vill skapa magi tillsammans med oss!

Innan vi lägger oss i hängmattan vill jag passa på att tipsa om årets stora inspirationsdag som går av stapeln den 15 juni. Jag pratar såklart om TOPdesks årliga och otroligt inspirerande event SEE där ni kommer att hitta allt från tech-fokuserade paneldiskussioner till de senaste trenderna inom ITSM. Eventet är online och bjuder på massvis av utvecklande och inspirerande talare och ämnen, och som vanligt, en hel massa praktiska tips hur ni kan göra era kunder och slutanvändare lite extra glada med hjälp av . Oavsett vilka områden ni vill utveckla er i så är SEE eventet för er! Och det bästa av allt, det är gratis.

Anmäl dig till TOPdesk SEE 2021 >

En höst att se fram emot

I höst kommer vi på IT Software ha full fart som vanligt med många spännande kunskapstillfällen i form av webinars och workshops. Dessutom har vi KommITS Digitaliseringsdagar 2021, mötesplatsen för kommunala IT-frågor, att se fram emot i november då vi äntligen får möjlighet att få träffas i person. Med oss i år har vi också våra vänner på Ebbot som är oerhört laddade för att få prata om vår nya integration till TOPdesk, kundupplevelse och kundresor. Ja, och om chatbots, såklart. Väldigt spännande! Kom förbi och snacka om trender, support i det ”nya normala” och effektivisering med oss – eller kanske bara om väder och vind. Vi har ett stort uppdämt behov av att äntligen få träffa er igen!

Slutligen återstår det bara att önska er en lugn och skön sommar. Vi ses snart igen!

Fotografi av Olof Orrhagen för IT Softare
Olof Orrhagen Head of Client Growth