Säg hej till Nojen – vår blivande stjärnkonsult!

IT Software fortsätter växa! Till hösten hälsar vi Nojen Rezgar välkommen som ny konsultkollega. Nojen har flera års erfarenhet från säljsidan och en masterexamen i IT & Management.

Under sin studietid vid Linköpings universitet upptäckte Nojen via en rekommendation från en vän IT Software.

En kompis som arbetade på IT Software rekommenderade företaget. Han tyckte att det var ett bra företag med stor potential och en grym produkt, så jag valde att ansöka. Jag påbörjade min tjänst som Presale på IT Software i september 2016 – och jag gillar företaget och kollegorna mer och mer för varje år.

Nojen Rezgar

Nojen blev under 2019 klar med sin utbildning på civilekonomprogrammet vid Linköpings universitet och valde därefter att påbörja masterprogrammet IT & Management, också det via LiU.

I och med mitt arbete på IT Software upptäckte jag att jag ville inrikta mig mer mot IT-hållet, både för att branschen är intressant samt att målsättningen var att jobba som konsult på företaget. Därför valde jag efter mina 4 år på civilekonomprogrammet att i höstas läsa masterprogrammet IT & Management på LiU och jag tog examen nu i veckan faktiskt!

Under våren har Nojen utbildats av såväl IT Software som TOPdesk:s huvudkontor för att till hösten kunna arbeta ute hos kund. Framöver väntar också ITIL-certifiering, något Nojen ser frame mot då han ser behovet hos våra kunder.

Det är förstås mycket att lära sig innan jag är redo att ge mig ut till våra kunder, så utbildningsperioden har varit oerhört lärorik och rolig. Nu ser jag verkligen fram emot att komma igång med egna projekt efter semesterperioden och kunna hjälpa våra kunder att effektivisera sina verksamheter!

Nojen blir företagets första konsult som kommer husera på kontoret i Linköping. Något bolagets vd tycker känns positivt för att ha än bättre närhet till de kunder som finns i regionen.

Vi är glada att Nojen väljer att fortsätta sin karriär hos oss. Han är oerhört snabblärd och en bra kollega. Att han arbetat på säljsidan hos oss innan är en stor fördel, då det ger en än större förståelse för våra kunder och hela deras resa hos oss på IT Software.

Christian Engarås, vd IT Software
Nojen Rezgar konsult på IT Software

Vill du komma i kontakt med Nojen?
Mejla på nojen.rezgar @ itsoftware.se