Säg hej till vår nya kollega: Alexandra!

IT Software fortsätter att växa. Varmt välkommen önskar vi nu Alexandra Struwe i rollen som marknadskoordinator. 

I rollen som marknadskoordinator kommer Alexandra ansvara för marknadsföringen av IT Software samt ta ett nytt helhetsgrepp om bolagets digitala närvaro. 

– Jag kommer framförallt husera bakom kulisserna och har som främsta mål att se till att våra intressenter har inspirerande, lärorikt och relevant content att konsumera. Jag är ny inom IT-branschen så mycket av mitt initiala fokus kommer att ligga på att lära känna marknaden och våra kunder. Jag ser såklart redan fram emot vårat nästa event och möjligheten att där få träffa våra kunder, säger Alexandra.

Alexandra har en bakgrund av grafisk formgivning och digital kommunikation och kommer senast från det lokala näringslivsbolaget i Motala, där hon arbetade med varumärkesfrågor och utvecklade bolagets digitala kommunikation.

–Intresset för färg och form har funnits med mig hela livet, och intresset för kommunikation utvecklats över tid. Om det är något som är speciellt med att arbeta med kommunikation så är det hur föränderligt det är. Det är oerhört viktig att hela tiden utveckla. Det tycker jag är en av de mest roliga, och såklart utmanande, delarna med mitt jobb, fortsätter hon.

Alexandra tillträdde tjänsten i mitten av mars, och den uppmärksamma följaren kanske redan har märkt av detta i våra digitala kanaler.

– Jag känner mig stolt och glad över att få vara med i denna spännande fas då IT Software växer! Jag har för ambition att effektivisera och kvalitetssäkra all vår kommunikation och hoppas att min kunskap, erfarenhet och energi jag har med mig in i uppdraget kommer att vara till stor fördel i arbetet, säger Alexandra.

Hennes entusiasm och förmåga att skapa god stämning är förmågor som samtliga på IT Software ser fram emot att få bekanta sig med. Så, välkommen Alexandra. Nu kör vi!

Vill du komma i kontakt med Alexandra? Mejla!