Säg hej till Oskar!

Det känns som vi sagt det många gånger i år – och inget gör oss gladare än det. IT Software fortsätter växa! Nu hälsar vi Oskar Vejlo välkommen som ny konsultkollega. Oskar har erfarenhet från arbete med såväl organisatoriska frågor som med implementering av IT-tjänster och en magisterexamen i IT & Management.

Oskar kommer senast från en konsultroll där han arbetat nära kund vid implementering av IT-lösningar byggd för att göra livet enklare för organisationer, chefer och ledare. Just organisatorisk struktur är något som alltid finns med i Oskars tankar, oavsett vilken produkt det gäller.

Porträtt på man som ler in i kameran vid namn Oskar Vejlo, ny kollega på IT Software

Jag ser fram emot att hjälpa våra kunder och möta deras förhoppningar och förväntningar. Jag vet att vi kan åstadkomma det där lilla extra. Inte bara vad gäller applikationerna – utan genom hela organisationen. Målet är alltid att leverera mervärde.
-Oskar Vejlo

Oskar har under de första veckorna haft fullt upp med sätta sig in i IT Software’s erbjudande, lära känna kunder och kollegor.

”Jag är mitt inne i IT Softwares grundutbildning, som är väldigt stor – och det kommer under hösten bli än djupare utbildning. Sen har fokus förstås också legat på att lära känna kollegor och känna in vad IT Software andas och står för.”

Oskar kommer tillhöra Stockholmskontoret och kommer framåt hösten börja arbeta med sina första kundprojekt.

Redan under första intervjun kändes Oskar som den självklara kollegan. Med sin erfarenhet ifrån tidigare arbete gällande service management och projektarbete kompletterar han med såväl kunskap som arbetslivserfarenhet. Trots fullständig online-onboarding har Oskar blivit en del av gänget och fyller sin givna plats. Det är så roligt att känna att den första minutens intryck stämmer så bra in på helheten.
-Aina Mattsson, konsultchef

Vill du komma i kontakt med Oskar?
Mejla på oskar.vejlo @ itsoftware.se eller connecta på LinkedIn


Bli vår nästa konsultkollega!

I din roll som Service Management Konsult ingår du i ett team med 14 duktiga medarbetare som består av säljare, marknadsförare, konsulter och supporttekniker.

Här är du i den centrala punkten för projektet – och för kunden!
Låter det som något för dig?