Vi fortsätter leverera våra tjänster

Dela denna artikel

Dela på linkedin
Dela på facebook
Alexandra Struwe

Alexandra Struwe

Marknadskoordinator

Bättre support,
gladare kunder!

Nöjda kunder är alla supporterande avdelningars mål. Vi på IT Software förstår det. Därför har vi teamat upp med TOPdesk – en lösning som hjälper er att förbättra er kundkommunikation, hantera arbetsflöden och hålla koll på era tillgångar.

Vi vet att COVID-19 skapar frågor på många plan, såväl i som utanför era organisationer. Vi på IT Software vill därför ge er en kort uppdatering i hur vårt arbete fortgår. Som er partner vill vi försäkra er om att vi är i drift och att vår målsättning är att leverera våra tjänster precis som vanligt.

På IT Software är vi vana vid att arbeta och supportera våra kunder online. Redan vid normala förhållanden genomför vi så mycket arbete som möjligt på distans, och upp till 90% av våra möten och implementationer sker online.

Tills vidare genomför vi nu alla våra konsultbokningar med hjälp av videomöten. Vi håller gärna i trådarna för att se till att vi håller oss produktiva och effektiva, trots allt.

Har vi planerade platsbesök kommer er TOPdesk-konsult att höra av sig för att boka om dessa möten till online-möten. Vi är mycket måna om att den nya tidens förhållningssätt inte kommer att påverka vårt samarbete. Tillsammans säkerställer vi att våra projekt och samarbeten fortgår som planerat. Undrar ni något är våra öron era!

 

Med vänliga hälsningar,

AINA MATTSSON
Team Lead Consultancy & CSM

&

MATTIAS DAHL
Customer Success Manager

Upptäck kraften! Fyll i formuläret för en kostnadsfri demo eller rådgivning

blank